header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Inventarisatie shirts seizoen 2014/2015 vóór 12 mei

Nieuws afbeelding 30-4-2014
Wij zijn zeer verheugd jullie te kunnen melden dat onze shirtsponsors ABN AMRO, ASU, Van Rhenen en Van den Berg Sport voor het komende seizoen 14/15 hebben aangegeven hun sponsoring aan onze club te continueren. Daar zijn we ze zeer erkentelijk voor en hierbij willen wij ze namens de hele vereniging hartelijk danken.
 
Op dit moment is de situatie zo dat er nog heel veel goede en bruikbare shirts in omloop zijn, naast een voorraad nieuwe shirts bij Van den Berg Sport. Daarom heeft het Bestuur, in nauwe samenspraak met de sponsoren en sponsorcommissie, besloten om het komend seizoen de shirts niet te vervangen. Naast het duurzaam gebruiken van goede shirts, levert deze aanpak ruimte in de begroting van Shinty waardoor we onze ambitieuze plannen kunnen realiseren. Voor het seizoen 2015/2016 zullen alle leden worden voorzien van nieuwe shirts.
 
Het Bestuur begrijpt dat, vooral onder de jeugd, leden uit hun shirts kunnen zijn gegroeid. Hiervoor bestaat de mogelijkheid om het shirt te ruilen. Daarnaast zullen nieuwe leden en de aankomende F3 teams voorzien worden van shirts.
 
Het Bestuur doet hierbij een beroep op jullie om deze operatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Wil je ons svp laten weten als je voor het nieuwe seizoen behoefte hebt aan een nieuw shirt?Als jedoor kunt gaan met je huidige shirt, hoef je niets te doen. 
  
Indien je in aanmerking wilt komen voor een nieuw shirt (slijtage, te klein, te groot) en/of je hebt een shirt(s) over, ga dan vóór 12 mei naar www.dmhcshinty.nl, klik op shirts en vul de gevraagde gegevens in. 

Aan het einde van het seizoen (juni) lever je de niet meer te gebruiken (gewassen) shirts in bij Van den Berg Sport. De distributie van de (nieuwe) shirts zal plaatsvinden eind augustus via Van den Berg Sport op de Traaij. Informatie hierover volgt nog. 
   
De hele maand augustus houdt Van den Berg Sport een speciale actie voor de sokken. Voor slechts € 10,- (normaal € 12,95) per paar.
 
Als voorzitter ben ik trots op onze shirt-sponsoren. Ik vraag jullie om deze actie allemaal zo goed mogelijk op te pakken. Hoe beter we met onze huidige voorraad shirts nog een jaar verder kunnen, des te meer kunnen we als club bereiken. Want jullie weten dat onze ambities zijn om de ' beste familieclub van de Heuvelrug' te worden en het succes van deze actie gaat ons daarbij helpen!! 
 
Hartelijke hockey-groet,
 
Andre ten Damme, voorzitter
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]