header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Laptop gezocht

Nieuws afbeelding 5-5-2014 Om in het nieuwe seizoen nog meer uit de video-analyses te halen, zijn we op zoek naar een laptop. Wie heeft er een ter beschikking voor Shinty of wie wil/kan er een sponsoren?

Doel:

Shinty heeft een professionele video analyses systeem om de wedstrijden te filmen. Met het NAC-sport analyse systeem kan een wedstrijd "geklikt" worden en daarmee de belangrijkste punten op een rij te zetten. Denk bijvoorbeeld aan; strafcorners, aanvallen, opbouw of speciale onderwerpen zoals 1:1 verdedigen (linkervoet).
  
De bedoeling van de laptop is om deze beschikbaar te stellen in de bestuurskamer om de wedstrijd analyses in te voeren en te laten zien de spelers/teams. Hiermee kunnen meer teams gebruik maken van het systeem. 

Klik hier voor een korte film over hoe NAC-sport werkt

Heb jij een "goede" laptop over of ken je iemand die er nog een heeft staan of wil jij er een sponsoren? mail dan naar [email protected] 

Aanbevolen systeemvereisten:

Besturingssysteem:

- Windows 8.1 / 8 / 7 SP1 (32/64bits)
- Mac, is ook mogelijk

Hardware:

- 4Gb RAM Intern geheugen
- Processor: Intel (c) Core i7 of gelijkwaardig
- Videokaart: 512Mb dedicated geheugen (niet shared met algemeen RAM geheugen)
- Scherm resolutie: 1920 x 1080
- Minimaal 300Mb vrije ruimte harde schijf voor installatie software

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]