header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Funkey en jongste jeugd train(st)er gezocht

Nieuws afbeelding 13-1-2016
Voor Funkey zoeken wij nog een enthousiaste train(st)er/begeleider die 1 keer 10 weken en 2 uren per woensdag training wil geven. Daarnaast zoeken wij nog versterking bij de jongste jeugd op de woensdagmiddag.

Wat is Funkey:

Funkey is een door de KNHB ontwikkeld bewegingsprogramma voor 4 en 5 jarigen uit groep 2 van de basisschool. Met leuke oefeningen en spelletjes maken kinderen kennis met de basisbeginselen van hockey. De oefeningen zijn bedoeld om de kinderen op een leuke en verantwoorde manier te laten bewegen, waarbij FUN voorop staat, ofwel is de KEY! Er wordt nog niet met sticks gespeeld, je hebt dus ook nog geen stick, scheenbeschermers en bitje nodig. Wel worden er met, op Shinty aanwezige, knotshockeysticksen en unihockeysticks oefeningen gedaan.
  
Per jaar bieden we twee series van 10 lessen. De eerste serie start in september. De andere in maart 2015. Een les wordt gegeven door twee trainers en duurt een uur. De eerste 45  minuten wordt er "gefunkeyd”. Daarna is er net als bij echt hockey een gezamenlijke afsluiting met een drankje. Uit ervaring is gebleken dat 45 minuten de maximale spanningsboog is voor kinderen van deze leeftijd.

Enthousiast?:

Ben jij enthousiast en wil jij deze kinderen trainer/begeleiden? Heb jij CIOS of ALO achtergrond en kan jij goed met kinderen omgaan....Stuur dan een mail naar: [email protected]. Indien je iemand kent die dat kan en wil, dan horen wij dat ook graag.

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]