header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Toernooien

Geslaagd Shinty Zon-CEE-Strand toernooi!

Nieuws afbeelding 25-6-2014

Zaterdag 14 juni vond voor de eerste keer het Shinty Zon-CEE-Strand toernooi plaats. Bijna 300 jongens en meisjes verdeeld over 18 C-teams uit de regio deden mee aan het toernooi.

 

Voor alle deelnemers was er een goody bag met strandballen, zonnebrillen, zonnebrand en niet te vergeten een tandenborstel van de Ortho!

Het toernooi begon om 9.15 uur met een gezamenlijke warming up onder leiding van Bob Fluttert van het Jeugdbestuur. Het was een zonnige dag met veel hockey en andere leuke activiteiten zoals een Bovenlander stormbaan en een ABN AMRO clinic. Ook was er genoeg te eten en drinken! Ieder team kon aan zijn eigen picknick tafel genieten van verse smoothies, een uitgebreide lunch, ijsjes en een vette borrelhap.

 

Na een gezellige BBQ voor de spelers en hun begeleiders vond de prijsuitreiking plaats onder het genot van een feestelijk glas champagne. De winnaars van de drie poules waren Shinty JC1, Schaerweijde MC2 en Shinty MC3. De dag werd afgesloten met een spetterend feest met een bekende DJ van de Brothers, voor alleen de spelers!

 

Dankzij de inzet van de toernooicommissie, het jeugdbestuur en de vele vrijwilligers was het een geweldig toernooi!

 

 

De foto’s van het toernooi en de teamfoto's zijn te bekijken in het fotoalbum !

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Spelregels Veldhockey & Zaalhockey

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]