header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Nieuwe leden TC Jongste Jeugd

26-6-2014
Twee nieuwe leden in de TC Jongste Jeugd
 
Martijn Maas - Voorzitter TC Jongste Jeugd
Ik ben Martijn Maas, ben getrouwd met Janine (trimhockey) en heb drie kinderen: Mats (JE8-3), Holly (MF3-1) en een funkeyende Boet. Vanaf mijn 6e heb ik gehockeyd in Maastricht en daarna tijdens mijn studietijd in Nijmegen bij hockeyclub Nijmegen en Union. Tussendoor nog 2 jaar bij Schaerweijde gespeeld en op dit moment hockey ik bij Veteranen B van Shinty met veel plezier. Afgelopen 3 jaar ben ik spelbegeleider (JF3) en coach (JE6) geweest van het team van mijn zoon Mats.

Samen met Tatjana, Aafje, Leontien en Folpmer zal de TC jongste jeugd ervoor zorgen dat de ontwikkeling van de jongste jeugd van Shinty optimaal zal zijn. Optimaal rekening houdend met onder meer talent, ambitie, gedrevenheid en kansen. Optimaal zodanig dat elk kind de voor hem of haar beste plek krijgt binnen de teams van Shinty. Optimaal is het als het kind zelf daarbij het meeste geniet. Plezier in het hockeyen staat in deze leeftijdscategorie bovenaan.

De (technische) ontwikkeling van onze jongste jeugd moet wat mij betreft op natuurlijke wijze plaatsvinden en worden gevolgd. Kwaliteit van training en betrokkenheid van coaches, spelbegeleiders en zeker van de ouders is daarbij van groot belang.
 
De commissie staat open voor ieders ideeën en opmerkingen. Dank alvast daarvoor.
 
Daarnaast is in concreto de ambitie van de TC jongste jeugd voor seizoen 2014-2015 onder meer:
- Trainers/JJ-coördinator nog meer betrekken bij wedstrijden zodat wedstrijd en training per team en per speler nog beter aansluiten en de doorontwikkeling van team en individuele speler kan optimaliseren;
- Monitoren hoe F3 -> E6 selectie verloopt;
- Meewerken/-denken aan het ontwikkelen van een beter/transparanter en 'door de jaren heen' jeugdvolgsysteem;
- De technische ontwikkeling voorbereiden en aanpassen aan de toekomstige nieuwe velden.
 
Op naar de beste en mooiste hockeyjaren voor onze jongsten!
 
Folpmer Houwert - Lijncoördinator F3-lijn
Folpmer, 43 jaar, partner van Monique van Dommelen en vader van Maartje (12 jaar, MC2) en Valerie (7 jaar, MF3-1). Ik ben Radioloog van beroep in het ziekenhuis te Woerden. Ik hockey vanaf mijn 6e en heb 17 jaar in diverse eerste teams gespeeld (van overgangsklasse tot 2e klasse niveau). Speel nu met veel plezier in Veteranen B. Ikben helaas langdurig geblesseerd aan mijn linker knie. Ik hoop in de loop van het nieuwe jaar weer langzaam te beginnen (als mijn blessure dat toelaat).
Ik ben in mijn studenten tijd trainer coach geweest van jongens B1 van LOHC (Oegstgeest) en ik heb ook op Shinty 5 jaar gecoacht (o.a. meisjes D1), waarbij 1 jaar gecombineerd met het trainen.
 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]