header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Algemene ledenvergadering woensdag 25 juni

4-7-2014
De belangrijkste uitkomsten van de  Algemene ledenvergadering op woensdag 25 juni.
  • Om sportiviteit en respect op Shinty te kunnen waarborgen is het belangrijk dat er beleid is op dit punt. Dit heeft geresulteerd in een gedragsrichtlijn, een santiesysteem, een pestprotocol, een procedure seksuele intimidatie en een tuchtregelement. De ALV heeft de voorstellen goedgekeurd. Er zal nu communicatie naar alle leden hierover plaats gaan vinden.
  • Er is besloten tot een tweede vertrouwenscontactpersoon. Naast Marieta Storm is dit Tom Wolfs (zie website voor meer gegevens).
  • De medische commissie heeft niet stilgezeten: er komt jaarlijks in september een Hockey-EHBO-cursus van één avond voor coaches en trainers,  er is een programma voor trainers mbt blessurepreventie, de AED hangt in het zicht, de EHBO-doos is gevuld, etc. Ook hierover volgt communicatie.
  • Differentatie in de contributie voor selectieteams (A t/m D). Vanaf komend seizoen gaan de 1stelijn teams €50 per jaar meer betalen en de 2delijns €25. Hiervoor krijgen ze extra trainingsuren aangeboden. Het voorstel is aangenomen met wel een nadrukkelijk verzoek aan het bestuur om de breedteteams niet uit het oog te verliezen. 
  • Update van de nieuwe velden. Er vindt een aanbestedingstraject plaats vanuit de gemeente voor 5 nieuwe kunstgrasvelden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Daarin zitten 2 kunstgrasvelden voor Shinty (zomer van 2015). Er zal zowel een prijsopgave voor een zand-, semi-water- als waterveld worden gevraagd. Het begrote bedrag lijkt genoeg voor zand maar hopelijk geeft een aanbesteding van 5 velden financieel voordeel. Naar verwachting gaat de aanbesteding na de zomer plaatsvinden. Dan weten we meer over de wat mogelijk is binnen de begroting van de gemeente en wat we, als toch voor meer dan zand gaan, eventueel zelf zouden moeten financieren. 
  • Marieta Storm is benoemd dat lid van verdienste (zie berichtgeving elders).
  • Elise Sassie,  bestuurslid hockeytechnische zaken jeugd en jongste jeugd, heeft afscheid genomen. Haar functie is gesplitst in hockeytechnische zaken jeugd (vacature) en hockeytechnische zaken jongste jeugd. Voor deze laatste functie is Martijn Maas benoemd als bestuurslid. Wij zijn Elise enorm dankbaar voor alle inzet voor Shinty de afgelopen jaren. Onder haar bezielende leiding heeft de jeugdopleiding echt enorme sprongen gemaakt. 
  • De nieuwe wetgeving verbiedt kinderen onder de 18 jaar om alcohol te drinkenNaast verkoop is ook het gebruik van alcohol op het terrein van Shinty strafbaar. In de praktijk zien we op Shinty dat kinderen onder de 18 toch alcohol krijgen aangeboden van mensen van 18 jaar en ouder. Shinty is niet alleen verantwoordelijk voor de verkoop van alcohol maar ook voor de handhaving. Het bestuur heeft het nadrukkelijke verzoek gekregen hier scherper op toe te zien en heeft aangegeven hier absoluut werk van te maken.
  • De opzegdatum voor het lidmaatschap is vervroegd naar 30 april. Dit is comform andere verenigingen en maakt de teamindelingen voor het volgende seizoen makkelijker omdat we dan zeker weten wie er doorgaan.
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]