header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Presentatie 3 september jeugd (D t/m A)

Nieuws afbeelding 11-8-2014
Op woensdagavond 3 september, 20.00 uur,  is er een presentatie voor alle coaches. Natuurlijk zijn de trainers ook van harte welkom; meld je aan door een mail te sturen naar [email protected]

Geef daarnaast aan of je nog een extra presentatie wil over tactiek. Dit kan individueel worden ingepland of, als er voldoende aanmeldingen voor zijn, een extra presentatie.

In de presentatie van 3 september wordt in het kort de jaarplanning doorgenomen en coaching (tips) besproken. Hoe pak je een voorbespreking/rust bespreking aan? 

Na deze presentatie verwacht ik dat jullie helder hebben wat je taken zijn als je coach bent. Hoe coachen we, waarom coachen we. Zodoende een stap verder kunnen zetten m.b.v. de jaarplanning en met het niveau van Shinty.  

Verder in het jaar is er een presentatie over de individuele begeleiding van spelers binnen het team. Er zijn team doelstellingen en individuele doelstellingen, hoe doen we dat?

Met sportieve groet,
Michiel van der Meer


›

Deel op: