header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Ook op Shinty: géén alcohol voor jeugd onder de 18 jaar.

Nieuws afbeelding 26-8-2014

Sinds begin van dit jaar is het wettelijk niet toegestaan dat kinderen jonger dan 18 jaar alcohol drinken. Ook op Shinty houden we ons hieraan en geldt het alcoholbeleid: géén alcohol voor leden en bezoekers onder de 18. Of je nu wel of geen lid bent van de club, dat maakt hierbij niet uit. Daarbij is het ook niet toegestaan dat mensen die wel ouder zijn dan 18 jaar (bijvoorbeeld vrienden, ouders, coaches etc) alcohol geven aan leden en bezoekers onder de 18.  

Kortom op Shinty drinkt 18- geen alcohol! 

Om dit te handhaven hebben we elkaar nodig. Het bestuur vraagt iedereen mee te helpen de alcoholwetgeving  na te leven. Niet alleen vanwege de wetgeving (en daarbij dus de tapvergunning van Shinty) maar met name omdat de schadelijke effecten van alcohol bewezen zijn! In het nieuwe hockeyseizoen is er géén alcohol voor jeugd onder de 18 jaar. We vinden het belangrijk dat we hiervoor een cultuur van kunnen en durven aanspreken en aangesproken worden met elkaar realiseren.

Wil je hierop reageren of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via [email protected].


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]