header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 1-9-2014

Afgelopen weekend is het hockeyseizoen traditioneel geopend met de spoorwegderby. Ook dit keer weer een groot succes. De velden van Phoenix en Shinty waren de hele zaterdag volbezet. In een ontspannen sfeer speelde iedereen weer zijn eerste hele wedstrijd. Een prima dag voor spelers en ouders om het team en de coaches te leren kennen.

Shinty staat aan de start van een mooi hockeyseizoen. Bij de senioren wil ik speciale aandacht wil ik vragen voor Heren 1, die na een jaar afwezigheid, op zondag 21 september zijn eerste thuiswedstrijd speelt. Ook Dames 1 speelt die zondag haar eerste thuiswedstrijd. Wij hopen op veel supporters en gezelligheid bij het aansluitende The Dansant.

We hebben weer veel nieuwe leden bij de jongste jeugd. Vooral veel jongens zijn enthousiast geworden door Funkey voor 4 en 5 jarigen. Met Funkey gaan we door, een echt succesnummer. Ook met Fithockey voor ouderen dat afgelopen jaar gestart is gaan we door.

Aan het eind van het seizoen worden twee velden vervangen (veld 1 en veld 2). Uiteraard moet er nog veel voorbereid worden, waarover later in het seizoen meer. Maar wel leuk om te melden dat de eerste actie om toch mogelijk een waterveld te krijgen al op 13 september start (zie grote club actie). 

In deze weken stromen de agenda's weer vol met hockey afspraken: trainingen, wedstrijden, bardiensten, coachavonden, etc. Voor vrijwel alle teams zijn de trainers en trainingsschema's rond, altijd weer een hele klus. Wij zijn ook blij met de grote groep ouders die weer gaat coachen en managen. Met al die hulp gaat het weer een mooi Shinty seizoen worden. Tot ziens op onze velden!

André ten Damme

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]