header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
HOZ,Hockey Organisatorische Zaken

Scheidsrechters in het zonnetje

Nieuws afbeelding 5-9-2014
Scheidsrechters zorgen er voor dat onze wedstrijden op een sportieve manier en volgens de spelregels verlopen zodat spelers kunnen genieten van het spelletje.
De meeste spelers en coaches weten dat natuurlijk wel, maar staan daar vaak te weinig bij stil.
De KNHB vindt het van groot belang dat scheidsrechters gewaardeerd worden en positieve aandacht krijgen zodat jullie nog meer plezier hebben in het fluiten. En dat is precies de bedoeling van de Week van de Scheidsrechter, de jaarlijkse waarderingscampagne van NOC*NSF.

Om alle scheidsrechters in het zonnetje te zetten is er op 
24 september van 20.00-21.30 uur het arbitragecafé op Phoenix. Dit café is uitsluitend te bezoeken door scheidsrechters!

Interactief een leerzaam
Onder het genot van een drankje krijg je van een jonge, enthousiaste bondsscheidsrechter uit de hoofdklasse een spelregelbriefing en is er gelegenheid om vragen te stellen over zijn/haar fluitervaringen. Door middel van beelden van spelsituaties en een quiz "petje op, petje af” word je op een leerzame en ludieke manier op het nieuwe seizoen voorbereid. Als blijk van waardering en om je een nuttige tool in handen te geven, ontvang je ook een speciale KNHB tossmunt!  Dit alles geeft je hopelijk energie om er weer een mooi seizoen van te maken.

Aanmelden
Vind je het leuk om te komen? Geef je op vóór uiterlijk 7 september door een mail te sturen naar [email protected].

Hopelijk zien we je in het arbitragecafé!

Deel op:

Zoeken

Agenda

27-4 Meivakantie jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]