header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Gaat niet door: Presentatie voor beginnende jeugdtrainers

1-10-2014

Indien een trainer een vraag heeft over training geven kan die mij persoonlijk aanspreken of door een mail te sturen naar [email protected]. De presentatie wordt binnenkort op de site gezet om zo de belangrijkste informatie te delen. 


De volgende presentatie is op 29 oktober, "zaalhockey breedte teams". Wat waren te tactieken, technieken en waar rekening mee te houden". Aanmelden kan alvast d.v.m. een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. naam/team. 


------------------------------

As. woensdag 1 oktober, 20.00-21.15 uur is er een presentatie voor jeugdtrainers. Deze presentatie gaat over de GARP en TRAD en natuurlijk TIP.TOP. Verder aantal aanwijzingen voor de trainer zelf, uitstraling positionering.


Voor alle beginnende trainers is dit zeker aan te bevelen dan wel verplicht. Hier worden alle beginselen van het training geven besproken. Hoe maak je een training en hoe pas je een training aan, bijvoorbeeld de training van de week. Coaches mogen ook aanwezig zijn om er van te leren.

 

Aanmelden voor dinsdagavond 30 september 23.00 uur via [email protected]. o.v.v. naam/ervaring.

 

Voor alle andere data waar je rekening mee kan houden, zie site "trainer/coaches".

 

Met sportieve groet,

 

Michiel van der Meer

Technisch Manager Jeugd Shinty

Deel op: