header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 7-10-2014

Wat een vol terras bij de eerste thuiswedstrijden van Heren 1 en Dames 1!Zo druk en gezellig zien we de zondagen op Shinty graag. Heren 1 heeft weinig geluk gehad door eerst tegen de nummers 1, 2 en 3 uit de poule te moeten spelen. Dames 1 is ook flink vernieuwd en draait goed mee in de middenmoot van de poule. Wij hopen dat de toeschouwers ook na de herfstvakantie weer regelmatig komen aanmoedigen.

Komende zomer willen we graag een waterveld aanleggen op Shinty. Veel Shinty-jeugd is momenteel met de Grote Club Actie geld aan het inzamelen voor dat veld. Hoewel de actie goed loopt, levert het uiteraard lang niet genoeg op om onze doelstelling te realiseren. Daarom zullen we komend seizoen op diverse momenten en manieren fundraising activiteiten starten. Op die manier moet het lukken om voldoende geld te verzamelen om samen met de bijdrage van de gemeente de aanleg van een waterveld in de zomervakantie te kunnen betalen.

Voor de Shinty jeugd zit de voorcompetitie er al weer op. We hebben afgelopen maand plensbuien en stralende weekenden gezien, maar vooral veel hockeyplezier. Na de herfstvakantie zal de competitie verder gegaan met de nieuwe poule indelingen. Veel succes!

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]