header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 19-11-2014

Sportiviteit & Respect staat hoog in het vaandel op Shinty. Om dit ook naar de toekomst te kunnen borgen is het een van de speerpunten van het bestuur dit jaar. Elke week voor iedereen zichtbaar is de line-up: de landelijke herinvoering is volgens mij een grote sportieve stap voorwaarts. Minder direct zichtbaar, maar ook belangrijk, zijn onze gedragsregels. Die zijn recent geactualiseerd en verbeterd. Je kunt ze rechtsboven vinden op de site van Shinty, bekijk ze eens. We vragen jullie hulp, want bij de naleving van de gedragsregels hebben we de inzet van jullie allen nodig.


Specifieke thema’s bij Sportiviteit & Respect zijn veiligheid en seksuele intimidatie. In de landelijke dagbladen heeft iedereen kunnen lezen over de ernstige incidenten met voyeurisme in hockeykleedkamers in de regio Den Haag. Gelukkig zijn ons geen incidenten bekend op dit gebied. De KNHB gedragsregels hierover zijn zeer uitgebreid beschreven. Zo, aan het begin van het zaalseizoen, heb ik één praktische vraag aan de coaches/managers: maak met het team afspraken  over de aanwezigheid van coaches en managers in de kleedkamers. Uiteraard worden hier niet alle problemen mee voorkomen, maar het helpt wel.

 

Dit najaar heeft Shinty op woensdag 10 december haar Algemene Ledenvergadering. Een maand later dan normaal omdat we hoopten helderheid te kunnen geven over de vervanging van de velden. Hoewel we wel met de gemeente concrete stappen aan het zetten zijn en de gemeentelijke lichten op groen staan, zijn de door de gemeente aangevraagde offertes voor vervanging van de velden naar verwachting nog niet binnen op 10 december. Maar hoe dan ook zal een belangrijk deel van de investering in een waterveld door Shinty zelf moeten plaatsvinden. Daarom willen we op 10 december de situatie uitgebreid toelichten en de ALV om een mandaat vragen over de mate waarin Shinty kan meefinancieren bij de aanleg een waterveld.


Het goede resultaat van de Grote Shinty Waterveld Clubactie, een opbrengst rond de € 8.500 kunnen we hierbij zeer goed gebruiken. Zie verder op in de scoop voor meer informatie over de resultaten. Alle jeugd en jongste jeugd in ieder geval enorm bedankt voor jullie inzet.

 

André ten Damme

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]