header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Funkeylessen feestelijk afgesloten

Nieuws afbeelding 26-11-2014

Afgelopen week zijn de funkeylessen gezamenlijk met 34 hele enthousiaste jongens en meisjes afgesloten. Het veld was feestelijk versierd en ze mochten door het doorlopen van een parcours laten zien wat ze in de funkeylessen hebben geleerd. En dat was heel wat; knotshockeyen, met een stok ringen in het doel schieten, tikkertje, de bal hooghouden. Toen ze met echte hockeysticks een oefening mochten doen, bleek hoeveel ze hadden geleerd!

Enkele reacties van kinderen op de vraag wat ze zo leuk vonden aan funkey: ‘alles, de spelletjes doen’, ‘op zondag leg ik alles al klaar voor de funkey op woensdag’, ‘gewoon alles’, ‘lekker rennen’. Een Funkeyer van het eerste uur was nu zelf hulptrainer en veel ouders en jeugdleden hebben geholpen om de middag tot een succes te maken. 

Na al dat geren was er limonade met pepernoten in het clubhuis en kreeg iedereen een echt Funkey diploma.

In maart start een nieuwe funkeygroep. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Zie voor meer informatie: jongste jeugd/funkey.  

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]