header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Winter Clinic = VOL

Nieuws afbeelding 16-12-2014
Dit jaar doen ook alle E6-tallen en F-teams mee aan de wintercompetitie! Tijdens deze periode is er geen training. Daarom willen we kinderen aanbieden om in de winterperiode mee te doen met een aantal clinics. Totaal zijn er 40 plekken voor de E6-tallen en 40 plekken voor de F-teams. Omdat we wel afhankelijk zijn van het weer (vorst is niet erg, sneeuw wel), hebben we de volgende opzet.

Totaal zijn er 5 clinics die verdeeld worden over 7 dagen. Indien een dag niet doorgaat wordt alles een week opgeschoven. Indien meer dagen uitvallen, dan kan sprake zijn van een verrekening aan het einde. Zie daarover hierna bij de "Kosten” meer.

Data en tijden:

Woensdag: 13.30-14.30 uur F3-tallen = VOL!
Woensdag: 14.30-15.30 uur E6-tallen = VOL!

Voor alle woensdagen zijn de data: 7, 14, 21, 28 januari en 4 februari en zo nodig 11 en 18 februari

Hoe meld ik me aan?

Een aanmelding is voor alle 5 clinics. Er zijn totaal 40 plekken per categorie en vol = vol. Aanmelden kan d.m.v. het sturen van een mail naar: [email protected] o.v.v. je naam en team.

Kosten: 

€25 per aanmelding*

*indien er 2 of meer trainingen van de 5 worden afgelast, wordt er €5 euro per training in mindering gebracht. Als een speler zelf niet kan wordt dat niet in mindering gebracht! De kosten worden door middel van een incasso geïnd. 

Maar zo’n winterclinic, is dat niet koud?

Ja! Maar er zijn ook speciale hockey handschoentjes (die al veel kinderen hebben), waarmee je kunt hockeyen in de winter! Bovendien hebben we aan het einde van de clinics een prijs voor degene met de leukste/mooiste/coolste muts.


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]