header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Meet the new staff: Cees Chevalier en Anouk van der Linden

Nieuws afbeelding 24-8-2022

Met trots kunnen we melden dat we voor het seizoen 2022-2023 het Technisch Hart hebben weten te versterken met 2 hockey-professionals, namelijk Cees Chevalier en Anouk van der Linden. Dit houdt in dat de organisatie binnen het Technisch Hart er iets anders uit komt te zien dan de afgelopen seizoenen. 

Cees zal de coördinatie van de breedteteams in de ABC lijn op zich nemen. Dit houdt in dat hij nauw zal toezien op de uitvoering van het opleidingsplan op het veld, het ondersteunen en begeleiden van de trainers en dat hij zelf ook als trainer op het veld staat bij een aantal teams. Daarnaast is Cees trainer/coach van JA1 en assistent-trainer/coach van Heren 1. 

Anouk zal samen met Wendela de coördinatie van de jongste jeugd op zich nemen. Zij gaat de 1e fase van de jeugdopleiding coördineren. Dit houdt in dat ze bij de F1, F2 en E6 nauw zal toezien op de uitvoering van het opleidingsplan en dat ze in deze lijnen de trainers zal aansturen, begeleiden en ondersteunen. Hiernaast zal Anouk ook MD1 gaan trainen en coachen. 

Wendela zal zich als technisch coördinator jongste jeugd focussen op de 2e fase van de jeugdopleiding. Dit houdt in dat ze de E8 en D3/D4/D5 gaat coördineren. Hierin zal zij de coaches gaan ondersteunen en er zorg voor dragen dat het opleidingsplan goed wordt uitgevoerd. 

Marike zal zich, als coördinator keepers, blijven ontfermen over de keepers en Jurriaan zal de selectieteams (ABCD 1e en 2e lijn) onder z’n hoede blijven houden.

Cees en Anouk nemen beiden een schat aan ervaring en hockey-knowhow mee en zullen zo veel kunnen gaan toevoegen aan de jeugdopleiding van Shinty. We zijn dan ook erg blij met hun komst.

Welkom Cees & Anouk! 

        

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]