header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen - Somaye Dehban

Nieuws afbeelding 6-4-2023

Ik ben een vernederlandste Iraniër die al geruime tijd in ballingschap in Nederland woont. Mijn oudste zoon - die hier geboren en getogen is - introduceerde me in de wereld van hockey toen hij vroeg om met zijn klasgenoot mee te doen aan een proefsessie bij een andere club!

Samen met mijn twee zonen, Jeso en Robert, ben ik voor de zomer van 2017 verhuisd naar Driebergen-Rijsenburg en later dat jaar leerde ik mijn partner Remko kennen, die de stiefvader van mijn kinderen werd. Vanaf het begin voelden we dat deze woonplaats de plek is waar we "wortels willen laten groeien" en onze verbindingen willen verdiepen.

Hoewel ik een breed netwerk heb in heel Nederland en de afgelopen 18 jaar in het bestuur van verschillende organisaties (lokaal/nationaal/internationaal) heb gezeten, zijn mijn netwerk en connecties binnen ons geliefde Driebergen-Rijsenburg en de bredere gemeente Utrechtse Heuvelrug, beperkt gebleven.

Voor mij is het toetreden tot het bestuur van Shinty geworteld in mijn verlangen om verder samen te smelten met mijn lokale gemeenschap en bij te dragen aan het bewaken en verder ontwikkelen van een sterk gevoel van verbondenheid.

In het afgelopen decennium heb ik mijn eigen bedrijf gehad in fondsenwerving voor maatschappelijke organisaties en startups en recentelijk is de focus van mijn werk verschoven naar de ontwikkeling van partnerschappen. Dit is ook het onderwerp van mijn promotieonderzoek aan de Rotterdam School of Management. Ik ben uitvoerend directeur van Rise & Lead, een netwerk van professionele vrouwen die elkaar ondersteunen om hun doelen in hun carrière te bereiken. Zoals ik hierboven al aangaf, heb ik de eer om in verschillende besturen zitting te hebben, waaronder de Raad van Advies van University College Fryslân.

Als Secretaris & Hoofd Communicatie van ons bestuur kijk ik ernaar uit om elk lid van onze club te ontmoeten en de rest van het bestuur te steunen om het beste te leveren voor onze leden.


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]