header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen - Bas Wegener

Nieuws afbeelding 6-4-2023

Hi Shinty leden en ouders van de jeugdleden,

 

Mijn naam is Bas Wegener, getrouwd met Kirsten en we hebben drie kids: Kiki, Billie en Benja. Waar Kiki voor de gezelligheid van de hockeysport heeft gekozen in de MC4, proberen de jongens hun Champions League ambities bij FC Driebergen te realiseren en geef ik hen af en toe training. Per deze zomer wil ik graag op bestuurlijk vlak bij Shinty een bijdrage leveren. Na de oudercommissie op het KDV, MR op de lagere school van mijn zoons en ouderbegeleiding bij het team van mijn dochter, wordt het hoog tijd voor het echte werk; de rol van Hoofd Technische Zaken Jeugd binnen het bestuur van Hockeyclub Shinty. Uiteraard pas na jullie eventuele goedkeuring tijdens de ALV in juni.

 

In het dagelijks leven ben ik ondernemer en heb een bedrijf www.cargowatch.nl. We faciliteren de business-to-business logistiek middels een boekingsplatform met besparingen, relevante data en real-time inzichten. Mijn hockeyachtergrond sluit nog wat beter aan bij waar het in de rol van HTZ-Jeugd om gaat. Ik hockeyde in mijn jeugd bij Spitsbergen en Ede en mocht in die tijd in diverse vertegenwoordigende elftallen uitkomen. Daarna een prachtige tijd gehad bij Kampong in Heren 1, waar we zo’n beetje 7 jaar achter elkaar 7e werden in de Hoofdklasse, om uiteindelijk met wat omwegen sinds 3 jaar in de Veteranen bij Shinty te hockeyen.

 

Voortbordurend op het reeds door de club ingezette beleid, hoop ik mijn bijdrage te gaan leveren voor de Shinty jeugd, het technisch hart en de vrijwilligers. Ik houd van duidelijkheid, structuur en een gezonde ambitie. Wat mij betreft dient het breedtehockey binnen de jeugd van Shinty als middel en voedingsbodem voor de lijnelftallen. We willen dat kinderen hockey leren in een leuke en veilige omgeving en vervolgens hun vaardigheden en spelinzicht verbeteren waardoor ze maximaal plezier aan de hockeysport beleven. Ieder op zijn eigen niveau en zeker ook in teamverband.

 

Een stukje ambitie als afsluiter. Dat is namelijk ouders te motiveren en inspireren, om ergens in het hockeyleven van hun kind op Shinty, een keer een bijdrage als vrijwilliger te leveren. Het is vaak niet heel lastig en toch verbazingwekkend leuk! Tot ziens langs de velden van Shinty!

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]