header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen - Bart in 't Velt

Nieuws afbeelding 21-5-2023

Mijn naam is Bart In ’t Velt, getrouwd met Anja, een fanatieke rugbyster, en samen hebben wij twee dochters: Maud en Kiki. Beide spelend in de jongste jeugd van Shinty. Lang lang lang geleden was ik ooit zelf het jongste lid van de KNHB en de allereerste jojo (samen met vijf vriendjes) op de Nederlandse hockeyvelden van Shinty. Wat dat betreft ben ik dus echt een kind van de club!

 

Vanaf de B heb ik de verdere jeugd bij Kampong op het hoogste niveau gespeeld. Vervolgens heb ik 3 keer mijn rentree bij Shinty gemaakt. Na Kampong heb ik nog 2 jaar bij Shinty gespeeld, voordat ik in Wageningen ging studeren en daar natuurlijk ook heb gehockeyd; van de kelderklasse tot reserve hoofdklasse. 

 

In 2006 heb ik nog enkele jaren bij Shinty in een vriendenteam gespeeld dat samengesteld was uit vijf setjes broers en mijn 'jojo vriendjes'. Daarna ben ik langzaam verslaafd geraakt aan de lange afstand triatlon. Na twaalf jaar triatlon met als hoogtepunt kwalificatie en deelname aan de wereldkampioenschappen Ironman in Kona-Kailua Hawaii en 13 keer de marathon van New York te hebben gedaan, heb ik in 2018 mijn 3de rentree gemaakt. Dit keer bij de veteranen en nu geniet ik weer van de mooie hockeyzondagen met veel vaders van klas- én hockeyteamgenoten van onze dochters.

 

In het dagelijks leven ben ik adviseur op het gebied van innovatieve werkplekconcepten en heb ik een persoonlijke drive ontwikkeld om de gezondheid van mens en organisatie op een duurzame manier te vergroten.

Presteren en plezier maken gaan als een rode draad door mijn sportieve carrière. Als Hoofd Technische Zaken Senioren wil ik graag daaraan bijdragen zodat iedereen, op elk niveau, een sportieve, gezonde en gezellige zondag met mooie prestaties kan beleven.

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]