header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

DMHC Shinty zoekt enthousiaste barbeheerder/gastheer-vrouw (20 uur per week)

Nieuws afbeelding 4-6-2023

Voor het runnen en organiseren van de bar zoekt DMHC Shinty een enthousiaste barbeheerder die de organisatie van de bar gedurende het hockeyseizoen op zich wil nemen en zich de bar en het clubhuis helemaal eigen gaat maken.  

De bar wordt bemenst door een mix van betaalde krachten en vrijwilligers die diensten draaien. De barbeheerder organiseert, zorgt voor het rooster en draait zelf mee. Ook is de beheerder de informele gastvrouw/heer van de club en het gezicht van de club naar leden, ouders van jeugdleden en bezoekende clubs. De barbeheerder wordt ondersteund door de Barcommissie die bestaat uit vrijwilligers.


Verantwoordelijkheden:

Jij zorgt er met je team van vaste barmedewerkers en vrijwilligers voor dat de horeca vlekkeloos georganiseerd is binnen D.M.H.C. Shinty. Je bent een ware ambassadeur voor de club en je zorgt voor een goede sfeer in het clubhuis. Daarnaast zorg je voor een kwalitatief en gevarieerd horeca aanbod.


Je belangrijkste taken:

·        Functioneren als eerste medewerker van maar ook actief meedraaien met bardiensten.

·        Zorgdragen voor voldoende (kwantitatieve en kwalitatieve) bezetting van de ingeplande bardiensten.

·        Maken van de seizoensplanning voor de vrijwillige bardiensten.

·        Opbouwen en onderhouden van een bestand aan (betaalde) vaste en flexibele barhulpen.

·        Zorgen voor een goed inwerkprogramma voor vrijwilligers/ nieuwe medewerkers

·        Verzorgen van voorraadbeheer en het proactief adviseren van de Bar Commissie over het te voeren assortiment en prijzen

·        Verzorgen van de inkoop en onderhouden van contacten met (potentiële) leveranciers

 

Het is mogelijk dit als duo of zelfs trio-baan in te vullen, mits we hier goede afspraken over kunnen maken. Horeca-ervaring is een sterke pré, maar niet noodzakelijk.

 

Herken je jezelf hierin? Meld je aan voor een oriënterend gesprek! Dit kan via mail bij [email protected] (Eric) of [email protected] (Joris).

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]