header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Shinty is op zoek naar een Clubhuisbeheerder

Nieuws afbeelding 28-2-2024 Shinty is op zoek naar een Clubhuisbeheerder 

Driebergse Mixed Hockeyclub Shinty, de grootste hockeyvereniging van de Utrechtse Heuvelrug, staat bekend als een warme en levendige familieclub. Met ongeveer 1.000 leden, waaronder 800 enthousiaste jeugdleden, is onze club een bruisend centrum van activiteit en gemeenschap. 

Wij zijn op zoek naar een Clubhuisbeheerder, iemand die niet alleen de bar runt maar ook zorgt dat ons clubhuis de warme, uitnodigende plek blijft die onze (ouders van) leden en gasten gewend zijn. 

Jouw rol in ons team:
Als Clubhuisbeheerder ben je meer dan een beheerder; je bent de drijvende kracht achter de soepele werking van onze club. Met verantwoordelijkheden die variëren van de dagelijkse gang van zaken tot het organiseren van evenementen, biedt deze rol een rijke mix van uitdagingen:
 • Facilitair beheer: Jij zorgt dat onze sportaccommodatie altijd netjes en schoon is. Daarnaast creëer je een omgeving waar iedereen zich direct thuis voelt.
 • Bar beheer: Je zorgt dat alles rond onze bar soepel loopt. Dit omvat het inkoop- en voorraadbeheer en het onderhouden van leveranciersrelaties. Ook het goedkeuren van personeelsuren valt onder jouw verantwoordelijkheid.
 • Horecamanagement: Als hart van onze horeca ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van onze keuken en apparatuur, en zorg je dat ons aanbod altijd fris en aantrekkelijk is. Je organiseert het team, plant barvrijwilligers in, en werft en werkt nieuw personeel in. Jouw leiderschap zorgt voor een naadloze service en houdt onze club een uitnodigende plek.
 • Horeca en evenementen: Jij bent de drijvende kracht achter onze horecavoorzieningen en werkt samen met commissies en vrijwilligers aan het organiseren van evenementen die onze club levendig houden.
 • Communicatie: Actief, betrokken en altijd zichtbaar binnen de club, fungeer jij als het eerste aanspreekpunt voor onze leden, beantwoordt hun vragen en zorgt ervoor dat iedereen goed geïnformeerd blijft over het reilen en zeilen binnen het clubhuis. 

Wie zoeken wij?
 • Diversiteit in ervaring: Of je nu een frisse blik hebt vanuit een geheel andere sector of jarenlange ervaring meebrengt; als je zelfstandig, proactief bent en de senioriteit hebt om te sturen, nodigen we je van harte uit.
 • Communicatief vaardig: Je bent een natuurlijke netwerker die makkelijk contact legt en onderhoudt.
 • Initiatiefnemer en flexibel: Je ziet wat er nodig is, neemt het voortouw en past je gemakkelijk aan de dynamiek en behoeften van de club.
 • Hart voor sport en gastvrijheid & gemeenschap: Jij hebt hart voor sport en gemeenschap en gastvrijheid als tweede natuur. Kennis van hockey is natuurlijk een mooie aanvulling, maar geen must. Belangrijker voor ons is jouw ervaring in de horeca — of beter gezegd, jouw natuurlijke gastvrijheid en de vaardigheid om als een hartelijke gastheer/vrouw op te treden, maken het verschil. 

Wat bieden we?
 • Deel van de gemeenschap: Je wordt een centraal figuur binnen Shinty, waar jouw inzet direct bijdraagt aan ons gemeenschapsgevoel binnen een levendige en warme vereniging.
 • Flexibele werkuren: Het aantal uren in overleg. Het is een parttime functie, minimaal 24 uur per week.
 • Passende beloning: Een marktconform salaris dat recht doet aan jouw bijdrage en ervaring. 

Sluit je aan bij onze Shinty-familie
Of je nu de rijke ervaring van een leven lang werken meebrengt of je bent iemand die bruist van energie en klaar is voor een nieuwe uitdaging, wij verwelkomen je graag. Bij Shinty draait alles om de kracht van onze gemeenschap. 

Stuur je sollicitatie naar [email protected] en help ons de toekomst van Shinty vorm te geven. 

Dit is jouw kans om centraal te staan in de ontwikkeling van onze club, omringd door natuur en sport. We kijken uit naar jouw unieke bijdrage en het samen bereiken van nieuwe hoogtes.  


Deel op:

Zoeken

Agenda

27-4 Meivakantie jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]