header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Corona

Algemene clubregels DMHC Shinty

Kom je naar de club? Gezellig, maar meld je aan en houd graag rekening met de aandachtspunten die gelden op de club.

Registreer je dan als je ouder bent dan 13 jaar. De registratie geldt nog steeds voor alle bezoekers van Shinty (dus spelers, trainers, coaches, ouders, supporters, vrijwilligers en verder).

Je kunt je gemakkelijk van tevoren registreren via www.shinty.nl/registratie. Ook kun je gebruik maken van de QR-code:
Leden of ouders van leden kunnen zich aanmelden via de knop 'Lid van DMHC Shinty'. In dit geval worden je contactgegevens uit Lisa worden gebruikt.
Weet je je lidnummer en je wachtwoord niet? Meld je dan aan als bezoeker.
Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens.

Update 15 augustus 2021

Basisregels

We roepen iedereen op om alle overheidsrichtlijnen in acht te nemen en zich te houden aan onderstaande basisregels:

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Houd 1,5 m afstand van anderen
  • Vermijd drukte
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie
  • Schud geen handen


1,5 meter afstand

We vragen je om te allen tijde 1,5 meter afstand tot elkaar te houden op Shinty. Doe dit voor de gezondheid van jezelf en de andere leden. Om je te helpen herinneren aan de 1,5 meter afstand zijn overal markeringen en posters geplaatst.

  • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en ten opzichte van volwassenen geen afstand te houden
  • Jongeren van 13 tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden maar moeten dit wel tot volwassenen*
  • Volwassen dienen te allen tijde afstand te houden ten opzichte van elkaar en jongeren vanaf 13 jaar*

*Tijdens het sporten hoeven zij geen 1,5 meter afstand te houden.


Publiek

Publiek is welkom, maar met in acht neming van 1,5 meter afstand, ook buiten! Voor publiek geldt ook de verplichting van registratie en de gezondheidscheck. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die wel of niet gevaccineerd zijn: iedereen is in welkom mits men geen klachten heeft en zich wel geregistreerd heeft. 


Corona-Coördinatie

Op zaterdag geldt dat de thuisspelende teams die op veld 1, 2 en 3 spelen ervoor zorgen dat er per team 2 ouders zijn die als Corona-Coördinator optreden. 


Op zondag worden er door de captains van alle thuisspelende teams die klaar zijn met hun wedstrijd, steeds 2 spelers per team aangewezen die de rol van Corona-Coördinator op zich nemen.


De Corona-Coördinatoren dragen een geel hesje zodat ze herkenbaar zijn en herinneren iedereen rondom het veld aan de 1,5 meter afstand en de andere Coronaregels. De ouders/spelers van het team dat op veld 1 speelt, zijn ook verantwoordelijk voor het terras en het clubhuis.


Sportkantines

Voor sportkantines gelden de regels zoals die voor de horeca gelden. In het clubhuis is er eenrichtingsverkeer. Op deze manier kan je zelf je bestelling plaatsen en ophalen aan de bar. Probeer daarna het clubhuis weer te verlaten, om onnodige drukte te voorkomen, Wil je iets drinken, eten of gewoon even plaatsnemen in het clubhuis? Dan kan dat alleen als je zit, uiteraard met in achtneming van de 1,5 meter afstand en met een maximum van 50 personen. Het is dus helaas niet mogelijk om massaal te schuilen in het clubhuis bij regen bijvoorbeeld.


Kleedkamers

Kleedkamers en douches mogen worden gebruikt. Uiteraard wel met inachtneming van de basismaatregelen, zoals de 1,5 meter afstand en het maximaal aantal personen dat een ruimte mag betreden. Het is dus niet mogelijk om teambesprekingen en dergelijke te houden in deze ruimtes of in de bestuurskamer.


Autoreizen

Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseren wij personen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.


Tot zover deze aandachtspunten. Houd de website, de Shinty-app en je e-mail in de gaten voor eventuele nieuwe berichten. Dank alvast voor je medewerking!

 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]