header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Examens Clubscheidsrechter junioren en senioren

Datum : woensdag 20 november 2019
Tijdstip : 18:00 - 23:00
Locatie :Bestuurskamer,Clubhuis
Elk spelend lid (junioren vanaf B-lijn en 1e lijns C + senioren) wordt door Shinty verplicht de scheidsrechterskaart te halen.
Dit met als belangrijkste redenen om de spelregels goed te leren wat je gaat helpen om een betere speler te worden, maar ook om af en toe een wedstrijd te kunnen en durven fluiten. Want fluiten is echt niet zo spannend mits je de basishandelingen voor scheidsrechters hanteert die je ook in deze cursus leert. En met de echte Fox40 fluit en een boekje met alle regels en kaarten zorgt Shinty ook nog dat je goed beslagen ten ijs komt.
Heb je toch nog fluitvrees, dan zijn er begeleiders bij Shinty die je een wedstrijd kunnen begeleiden.  Want Fluiten = Leuk 

Dus heb je de scheidsrechterskaart nog niet dan geef je op tijd op via een email naar [email protected].
De cursus doe je thuis op een pc of tablet  en is verdeeld in zes modules met oefeningen in de vorm van vragen over de regels. Zo leer je de regels spelenderwijs waarna je een uur voor het examen naar het clubhuis komt waarin we in een tip-uurtje nog even door de kennis heen lopen om zo het examen aansluitend bijna fluitend te gaan halen.

Met sportieve groet,
Bart Molenaar
DMHC Shinty Opleider Clubscheidsrechter/CS+

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]