header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Blessures & Preventie

Fysiotherapie
Een goede fysiotherapeut kan het herstel bevorderen en met een paar slimme tips ook helpen bij het voorkomen van blessures. Iemand met verstand van zaken en oog voor de mens achter de sporter is goud waard voor iedereen die weer vrij wil kunnen bewegen. Douwe Toppinga, Nienke Knol en Laurens Hendrikx van fysiotherapiepraktijk FysioFikx uit Driebergen, hebben zich sinds 2013 als sponsor aan Shinty verbonden. Shinty en FysioFikx zetten zich samen in voor blessurepreventie en meer medische ondersteuning.  

Gratis inloopspreekuur
Leden van Shinty en hun familieleden zijn op iedere dinsdagavond tijdens het veldseizoen tussen 19.45 – 20.45 uur van harte welkom op het gratis en vrijblijvende inloopspreekuur in de bestuurskamer van het clubhuis. De fysio analyseert dan je klachten en voorziet je direct van een behandeladvies. 

Gedurende het hele jaar is er op iedere maandag van 08.30 – 09.30 uur en iedere woensdag van 18.00-19.00 uur in de praktijk aan de Hoofdstraat 166, Driebergen (boven de Albert Heijn) een inloopspreekuur waar iedereen welkom is.