header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Senioren - Veteranen - Veterinnen

Kom gezellig hockeyen bij Shinty


Shinty heeft plek voor senioren hockeyers – Dames en Heren

Bij Shinty hebben we nog plek voor hockeyers die gezellig en sportief wedstrijden willen spelen. Dit kan door je aan te sluiten bij één van onze senioren Dames- of Herenteams D/H, die 1x of 2x per week trainen (ma t/m do) en op zondag competitie spelen, maar ook door op maandagavond mee te doen met onze groepen trimhockers of in een 7-tal op de vrijdagavond competitie. Genoeg keuze dus!


Wat hebben we te bieden?
We hebben bij de heren vijf senioren teams en een prestatieteam, Heren 1. Mogelijk komt daar volgend seizoen ook een Heren 2 bij. Bij de dames zijn er drie veterinnen teams,  Dames 1 en twee Jong-Damesteams (leeftijd 17-25). Smaken genoeg voor wie wil gaan hockeyen. Onze jeugd speelt op zaterdag en de heren en dames op zondag. 

 

Gewoon eens kennismaken?
Kom vooral eens kijken. Je kunt op zondag onze velden bezoeken en sfeer proeven of op maandagavond gewoon een keertje vrijblijvend mee hockeyen met de trimhockeyers. Heb je niet eerder gehockeyd of was het lang geleden? Dan kun je op maandagavond op proef een training bezoeken en eventueel een onderling potje spelen. We spelen in 2 groepen: één groep voor relatieve starters waarbij de groep met een trainer aan de gang gaat en een groep gevorderde die een stevig partijtje speelt. We doen met twee elftallen mee in een kleine competitie met trimteams uit de regio.

Onze velden liggen net voor het station rechts in een prachtig park: Hoofdstraat 21A. Kom gerust eens kijken.

 

Shinty-leden: Nodig je buren/vrienden/bekenden uit 

Ben je al lid van Shinty? Heb je gezellige buurtgenoten die wel eens willen kennismaken? Ouders op het schoolplein die vroeger ook hockeyden? Enthousiaste ouders van junioren, die zelf ook wel eens de stick ter hand willen nemen? Nodig ze uit. We denken graag mee over een passend team en brengen geïnteresseerden graag in contact met de aanvoerder van dat team. Een keertje meetrainen is dan zo geregeld.

 

Kijk eens naar de teamfoto’s

Hieronder vind je meer informatie en een foto van elk team. Kijk eens rond, misschien zie je wel bekende. En belangrijker, wat spreekt aan qua mensen en niveau? Vind je het moeilijk in te schatten? Mail ons dan op [email protected].  We bellen z.s.m. terug en kijken graag met je mee welk team het beste bij je past.


H1*     - 1e klasse

H35A* - Overgangsklasse 35+

H35B  - 2e klasse 35+

H35C  - 4e klasse 35+

H45A  - Overgangsklasse 45+

H45B  - 1e klasse 45+

D1*     -  3e klasse

D30A* - 1e klasse 30+

D30B  - 4e klasse 30+

D30C  - 4e klasse 30+

DJ1     - 4e klasse jong

DJ2     - 6e klasse jong

DS1    - 1e klasse Sevens


*Selectieteams 


 

D30A

Het is heerlijk om naast de drukte van je werk en je gezin met een groep leuke meiden een potje te hockeyen. Wij doen het allemaal sinds onze kinderjaren en het is nog steeds even leuk. We zijn een fanatiek, sportief, maar vooral ook een gezellig team. Een drankje in de derde helft hoor er zeker bij. De jongsten zijn begin 30 en de oudste is 50 jaar. Elke dinsdag en zondag staan we met elkaar op het veld. Heerlijk.

 


 

 


D30B

Ben je nieuw in Driebergen of op Shinty? Geen zorgen, bij ons zul je je snel thuis voelen! Sommigen van ons team hockeyen al vanaf hun kindertijd en anderen zijn pas later gestart en doen hun best om de techniek onder de knie te krijgen.  We trainen op woensdagavond samen met Veterinnen C en spelen op zondag een wedstrijd. Naast hockey vinden we het leuk om gezellige dingen met elkaar te ondernemen, zoals borrelen, concertbezoek, hockeyevenementen bezoeken of een weekendje weg. We hebben nog plek voor een aantal speelsters, dus als je een keer mee wilt trainen ben je meer dan welkom!

 

D30C

Wij zijn D30C, een van de drie veterinnen teams van DMHC Shinty! Trainen, competitie op zondag, fluiten, bootcamp, teamweekenden, bardienst, commissiewerk, borrels, etentjes; bij ons kan en mag van alles!  Een prachtclub op een prachtlocatie, waar we al jaren hockeyen en dat hopelijk nog een tijd blijven doen. En... dit jaar weer extra gezellig want Shinty bestaat 60 jaar, tijd voor mooie feestjes! Tot snel op de club!
 


JD1

Wij zijn Jong Dames 1, een team wat bestaat uit meiden tussen de 18 en 22 jaar die het leuk vinden om hun beste beentje voor te zetten, zowel op het veld als in de derde helft!

 

JD2

Wij zijn een gezellig vriendenteam met meiden rond de 18 jaar! We houden van een lekker biertje en gaan dan ook fanatiek de 3e helft in. Op het veld maken we dan ook veel lol samen. Een aantal meiden is dit jaar zelfs pas voor het eerst gestart met hockey! En er is altijd genoeg ruimte voor een extra hockeyer om het team te versterken!

 
 

H35B


H35C

We willen graag (af en toe) een potje winnen, maar gezelligheid en sportiviteit staan voor op. Een paar extra spelers en/of een keeper zijn meer dan welkom!  H45B

Een team dat nog wel enkele klassieke hockeyers kan gebruiken. Jeugdigheid of ander klein gebrek, geen bezwaar. Gezellig groep, met gepaste ambitie. Trimhockey 

Elke maandagavond vanaf 20.30 uur. Met 2 trainingsgroepen: meer ervaren hockeyers en (relatieve) beginners. Shinty doet met 2 elftallen mee met de maandelijkse competitiewedstrijden voor trimmers. Elk elftal speelt dan met minimaal 4 dames.