header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Trimhockey

Wat is trimhockey?
Trimhockey is een steeds groter wordende groep hockeyers in Nederland. Trimhockey is bedoeld voor ouders die via de kinderen met hockey in contact komen. Daarnaast voor de ervaren hockeyer die wel nog eens wil spelen, maar niet de verplichtingen van de competitie wil aangaan. 
 
Training
Maandagavond is de vaste trimhockeyavond op Shinty. We trainen dan van 20.30 uur tot 22.00 uur. De opbouw is zo dat zowel de ervaren hockeyers als de beginners aan hun trekken komen. Tijdens de training besteden we aandacht aan techniek, spelinzicht en de conditie komt dan van zelf wel. Elke training sluiten we af met kleine partijtjes. Naast de trimavond op maandag worden er regelmatig wedstrijden gespeeld tegen trimteams van verenigingen uit de regio. Ook wordt regelmatig mee gedaan aan toernooien.
 
Regels trimhockey 
Bij trimhockey gelden de normale hockey spelregels. Een trimteam bestaat uit minimaal vier vrouwelijke veldspelers. 

Trimhockeyseizoen
Het trimhockey seizoen begint in augustus wanneer de scholen weer beginnen en loopt door tot eind juni. Een winterstop kennen we niet, alleen tijdens de kerstvakantie hockeyen we niet.

Aanmelden
Wil je meer weten over Trimhockey? Stuur een e-mail naar Mark Zwijnenburg, [email protected]
Wil je je aanmelden als trimlid? Klik dan hier voor het digitale inschrijfformulier (kies bij groep voor 'Trimhockey').