header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Lustrum

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 11-11-2016
Vrijdag is het zover! Dan bestaat onze club precies 55 jaar. Dit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan en daarom worden gedurende het gehele jaar diverse activiteiten georganiseerd. We beginnen komende vrijdag met een receptie voor onze relaties, sponsoren, trainers, commissieleden en ereleden. Daarna speelt ons Heren 1 een bekerwedstrijd tegen Amstelveen. Ik roep iedereen op vrijdagavond naar Shinty te komen en H1 aan te moedigen. Naast een spannende wedstrijd kun je genieten van warme chocolademelk of een glaasje gl├╝hwein. 

Het hele weekend staat trouwens in het teken van het lustrum met extra gezelligheid, muziek en lekkere dingen. En om het weekend goed af te sluiten is er zondagmiddag een speciale Thé Dansant met onze eigen Roel Welsing en zijn band. Komt allen en ga lekker los op goede, foute hits!

Een ander hoogtepunt wordt het lustrumgala op 21 januari. De kaartverkoop hiervoor is inmiddels gestart en ik heb vernomen dat de kaarten als warme broodjes weggaan. Wacht dus niet te lang met kaarten kopen, want op is op! Ik kan het gala van harte aanbevelen, ook voor iedereen die nog niet zo lang op de vereniging rondloopt. Het is namelijk een uitstekende gelegenheid om de vereniging beter te leren kennen. 

Ook de (jongste) jeugd komt natuurlijk aan bod met verschillende activiteiten. Met name de jeugddag op hemelvaartsdag zal voor hen een bijzondere dag worden. Blokkeer die dag in je agenda, want je wil niet dat je zoon of dochter die dag moet missen!

Met al deze activiteiten laten we zien dat Shinty een bloeiende vereniging is, waar we goed hockey combineren met gezelligheid. Want uiteindelijk is het belangrijkste dat iedereen een leuke tijd heeft op Shinty en met plezier naar de vereniging komt.

Graag tot binnenkort, zodat we samen het glas kunnen heffen op onze mooie club!

Ido 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]