header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 7 thuiswedstrijd(en) en 5 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 27 november 2021
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit JD4 Hockey Club Houten JD4
08:30 Thuis JE8-2 MMHC Voordaan J8E2
08:30 Thuis JE8-1 SV Phoenix J8E2
08:30 Thuis ME8-2 MHC Fletiomare M8E8
08:30 Thuis ME6-2 MHC Fletiomare M6E1

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

HOORAY! Shinty bestaat 60 jaar!

Lustrum
Nieuws afbeelding

18-11 Hiep hiep hoeraaa! Vandaag bestaat Shinty op de kop af 60 jaar!!!
 
Een klein stukje uit de geschiedenis van Shinty, een club waar jij deel van uit maakt! 

OPROEP: 60 jaar Shinty - Let's take photos!

Lustrum
Nieuws afbeelding

8-11 De lustrumcommissie is op zoek naar jouw leukste, mooiste foto's of video's, van je team van vroeger of nu! Potjescup, actiefoto, teamfoto, teamuitje, alles is welkom!


Laat zien wie de helden van Shinty zijn en verdien een plekje in de Shinty Wall of Fame

PARTY-ALERT! Lustrum Kick-off zaterdag 20 november

Lustrum
Nieuws afbeelding

23-10

Tijd voor een feestje! 60 jaar geleden, op 18 november 1961, werd de Driebergse Mixed Hockeyclub Shinty opgericht. Dus dat gaan we vieren in het seizoen 2021-2022 met allereerst een LUSTRUM KICK-OFF op ZATERDAG 20 NOVEMBER! 

Foto's Shinty Lustrum Jeugddagen!

Lustrum
Nieuws afbeelding

2-6Donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei was het dan eindelijk zover: de Shinty Lustrum Jeugddagen. Het waren twee topdagen! Dank Lustrum Jeugddag Commissie voor de geweldige organisatie! 

Gezocht: Begeleiders voor de Lustrum Jeugddagen!

Lustrum
Nieuws afbeelding

8-5 Donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei organiseren we de Lustrum Jeugddagen. We zijn nog op zoek naar (spel)begeleiders voor donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag)! Vind je het leuk om 's morgens en/of 's middags een groepje jeugdspelers te begeleiden? Geef je dan nu op en stuur een e-mail naar

Shinty bestaat 55 jaar en dat gaan we vieren op 25 en 26 mei!!

Lustrum
Nieuws afbeelding

4-5 Na het geweldige lustrumgala in januari is het nu de beurt aan de jeugd om een feestje te vieren. Daarom organiseren we op 25 en 26 mei de Shinty Lustrum Jeugddagen!

Lustrumfeest jeugdteams met Hemelvaart

Lustrum
Nieuws afbeelding

13-4Na het geweldige lustrumgala in januari is het nu de beurt aan de jeugd om een feestje te vieren. Daarom organiseren we op 25 en 26 mei de Shinty Lustrum Jeugddagen. Jij doet toch ook mee?
Programma

Nagenieten van een mooi feest!

Lustrum
Nieuws afbeelding

26-1Afgelopen zaterdag hebben we gevierd dat Shinty 55 jaar bestaat! Het was een spetterend feest! Dank Lustrum Gala Commissie voor de fantastische avond!
Hieronder alvast een eerste impressie van de avond. De foto's van de fotograaf volgen binnenkort!

Laatste kans om kaarten te bestellen voor het Shinty Lustrumgala zaterdag 21 januari

Lustrum
Nieuws afbeelding

19-1 Nog 2 nachtjes slapen en dan vieren we dat onze club 55 jaar bestaat. Als je kaarten hebt besteld voor het Shinty lustrumgala, heb je ze inmiddels per post ontvangen.

Voorbereidingen voor Lustrum Gala in volle gang!

Lustrum
Nieuws afbeelding

18-1Er wordt hard gewerkt door de galacie om Shinty voor zaterdag om te toveren tot een fantastische feestlocatie! De fietsenrekken bij het clubhuis zijn verwijderd om plaats te maken voor de feesttent, feestelijk licht & geluid in het clubhuis... We hebben er zin in!

Gezellig een hapje eten voor het Lustrum Gala?

Lustrum
Nieuws afbeelding

15-1Onze sponsoren Groenland en Villa ZuidOost hebben voor het Lustrum Gala een speciaal Shinty Lustrum menu samengesteld. Begin de gala avond met een heerlijk diner met je teamgenoten, je vrienden of je partner!

Heb jij al kaarten voor het Shinty Lustrum Gala 2017?

Lustrum
Nieuws afbeelding

21-12Het belooft een fantastisch feest te worden! Dansen onder de sterrren in een wel heel bijzondere tent, op de muziek van SESSION: dé sensationele coverband van dit moment, onder het genot van een heerlijke cocktail.... Kortom: een feest wat je niet mag missen!

Morgen en aanstaand weekend kaartverkoop Lustrumgala

Lustrum
Nieuws afbeelding

17-11 Heb je nog geen kaart voor het Lustrumgala op 21 januari a.s.? De lustrumcommissie is morgen vanaf 17.00 uur op de club aanwezig voor de kaartverkoop. Kun je morgen niet, dan niet getreurd, want aanstaande zaterdag 19 november van 09.00 tot 11.30 uur en zondag 20 november vanaf 13.00 uur zijn de

Zondag 20 nov Thé Dansant met optreden Monnikenwerk

Lustrum
Nieuws afbeelding

13-11Om 16.30 uur is er een feestelijk Lustrum Thé Dansant met een spetterend optreden van de band Monnikenwerk, met lead-zanger Shinty veteraan Roel Welsing. Iedereen is van harte welkom! 

Heb je al kaarten voor het Lustrum Gala op 21 jan 2017?

Lustrum
Nieuws afbeelding

12-11Shinty bestaat 55 jaar, en dat vieren we met een spetterend lustrumgala! Zaterdag 21 januari verandert Shinty in een bijzondere galalocatie. Een groot lustrumfeest voor alle senioren, veteranen, ouders van jeugd, trim- en fithockeyers, oud-leden en sponsoren. Het wordt een

Shinty bestaat 55 jaar! En dat gaan we vieren!

Lustrum
Nieuws afbeelding

12-11Vrijdag 18 november 2016 bestaat Shinty precies 55 jaar. We zijn een familieclub en daarom zullen er het hele jaar door lustrumactiviteiten plaatsvinden voor iedereen, jong en oud!  

Van de voorzitter

Lustrum
Nieuws afbeelding

11-11 Vrijdag is het zover! Dan bestaat onze club precies 55 jaar. Dit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan en daarom worden gedurende het gehele jaar diverse activiteiten georganiseerd. We beginnen komende vrijdag met een receptie voor onze relaties, sponsoren, trainers,

Shinty lustrum gala komt eraan!

Lustrum
Nieuws afbeelding

25-10 Dit jaar is het weer zover, het 55-jarig lustrum van Shinty! Hierbij kan een gala natuurlijk niet ontbreken. De datum voor dit feest is op zaterdag 21 januari 2017, dus save the date! Het belooft een groots en spectaculair feest te worden met onder andere een DJ, een band en heel veel

SUNRISE – SUNSET lustrum familietoernooi op 16 juni

Lustrum
Nieuws afbeelding

21-5 We sluiten het Lustrumjaar af met een fantastisch familietoernooi voor ALLE leden van Shinty. Stel een team samen met je broertjes, zusjes, vader, moeder, vrienden en vriendinnen of een aantal teamgenoten en schrijf je snel in! Bij de indeling van de wedstrijden houden we rekening met de

Gala: gevonden en verloren voorwerpen

Lustrum
Nieuws afbeelding

30-1 Wat een super feest was het! Er zijn een paar kledingstukken gevonden, er is iets verwisseld en we zijn wat kwijt. Herken jij een van de onderstaande kledingstukken? Neem dan svp contact op met Lizette van Mechelen (06 21403191) dan zorgen we er voor dat alles weer bij de rechtmatige eigenaar

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]