header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoren

Heb je een nieuwe kledingsponsor voor jouw team?

Nieuws afbeelding 3-7-2017 Shinty verwelkomt graag nieuwe sponsoren die een jack, trui of compleet trainingspak voor een team willen sponsoren en bedrukken met hun naam en logo. Wat veel mensen niet weten, is dat er een paar regels gelden als het gaat om het dragen en aanschaffen van gesponsorde teamkleding. 

Reece teamlijn
Zo heeft Shinty samen met Van den Berg Sport 2000 en Reece een teamlijn samengesteld. We zien graag dat teams, en zeker de 1e lijn teams, deze Reece teamlijn dragen om eenheid en professionaliteit als club uit te stralen. Wanneer je deze kleding met het team aanschaft, krijg je bovendien een leuke korting. Binnenkort volgt meer informatie over deze nieuwe teamlijn voor het seizoen 2017-2018.

Teamkleding met een Shinty logo
Van den Berg Sport heeft het exclusieve recht om sportkleding te leveren waarop het Shinty logo staat. Kies je voor een Shinty logo op je teamkleding? Dan moet je de kleding aanschaffen bij Van den Berg Sport 2000.

Doorgeven sponsorgegevens 
Een kledingsponsor hoeft geen geld af te dragen aan Shinty voor het vermelden van zijn naam of logo op teamkleding. Shinty vindt het mooi als een sponsor een team van Shinty de mogelijkheid biedt om teamkleding aan te schaffen. We willen wel graag dat je de gegevens van de sponsor(en) aan ons doorgeeft, via [email protected]. Zo kunnen we de sponsor ook uitnodigen voor de sponsorevents. 

Teamfoto
Het is natuurlijk leuk om een foto van je team in de nieuwe teamkleding aan ons te sturen. We plaatsen dan een berichtje op de website of facebook. Zo creĆ«er je extra exposure voor je teamsponsor. Stuur je foto naar [email protected] 

Vragen? 
Heb je vragen of opmerkingen over deze sponsorregels? Meer informatie over het sponsoren van kleding vind je hier. Je kunt ook contact opnemen met de sponsorcommissie via [email protected].
.

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]