header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsor in the Spotlight: Van Nellie houten vloeren

Sponsoren
Nieuws afbeelding

6-9Mijn naam is Nellie Zomerman, na 8 jaar als makelaar gewerkt te hebben in de woningmarkt heb ik de keuze gemaakt om een eigen bedrijf te starten in de verkoop en het onderhoud van houten vloeren.

Ben jij al klaar voor het zaalhockeyseizoen?

Sponsoren
Nieuws afbeelding

8-11Van den Berg Sport 2000 heeft niet alleen mega wintersport aanbiedingen, maar biedt Shinty-leden zaterdag 11 november ook 15% korting op alle zaalhockeysticks, zaalschoenen en sportkleding in de winkel op Traaij 44A. Een mooie gelegenheid om je zaalhockey outfit compleet te maken!

Sponsor in the Spotlight: Slagerij Marlet

Sponsoren
Nieuws afbeelding

11-10Al 5 jaar vind je Slagerij Marlet op de Traaij in Driebergen. Begin juli, vlak voor het begin van de zomervakantie, hebben zij nog een winkel geopend in het winkelcentrum Kerckebosch in Zeist. Waar voorheen de autodealer zat, zit nu een moderne slagerij.

Stick advies en hockeyaanbiedingen bij Van de Berg Sport 2000

Sponsoren
Nieuws afbeelding

11-8Ook dit jaar heeft Van den Berg Sport 2000 voor de opening van het hockeyseizoen weer 8 dagen lang super hockeyaanbiedingen! Ook is Saskia een aantal dagen aanwezig om je te adviseren bij de aankoop van een stick. Dus heb je een nieuwe stick of hockeyschoenen nodig? Ga dan deze week langs Van den

Groenland en ASU ondertekenen nieuw sponsorcontract

Sponsoren
Nieuws afbeelding

4-7Tijdens het Familietoernooi afgelopen zondag hebben de shirtsponsoren Restaurant Groenland en ASU Advies & Administratie een nieuw sponsorcontract getekend voor twee seizoenen. Vanaf volgend seizoen prijkt de naam van Restaurant Groenland op alle heren- en jongensshirts en de naam van ASU

Zomer bij Restaurant Groenland

Sponsoren
Nieuws afbeelding

4-7Restaurant Groenland is al jaren sponsor van Heren 1 en Dames 1 en volgend seizoen prijkt hun naam en logo op alle heren- en jongensshirts. In juli en augustus kan er bij Restaurant Groenland naast de menukaart wereldse tapas gegeten worden. 

Heb je een nieuwe kledingsponsor voor jouw team?

Sponsoren
Nieuws afbeelding

3-7Shinty verwelkomt graag nieuwe sponsoren die een jack, trui of compleet trainingspak voor een team willen sponsoren en bedrukken met hun naam en logo. Wat veel mensen niet weten, is dat er een paar regels gelden als het gaat om het dragen en aanschaffen van gesponsorde teamkleding. 

Nieuwe uittenues bij Van den Berg

Sponsoren
Nieuws afbeelding

29-6 Voor het nieuwe seizoen zijn er uittenues verkrijgbaar voor jeugd-, dames- en herenteams. Ook kun je met je team verschillende hoodies en trainingspakken bestellen. Meer informatie bij Van den Berg.
In de flyer een impressie van de mogelijkheden. 

Zoeken

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]