header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

Vrijwilliger in het zonnetje: Ronald van den Assem

Nieuws afbeelding 25-11-2018 Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Ronald van den Assem, lid van de Barcommissie. 

Kun je wat over jezelf vertellen? 
Ik ben Ronald van den Assem, woon 12 jaar in Driebergen en ben bijna net zolang betrokken bij Shinty. Ik ben getrouwd met Marie-Louise en onze dochter Milou (19 jaar) heeft tot 2017 bij Shinty gehockeyd. Inmiddels studeert zij aan de Hotel Management School Maastricht en is gestopt met hockey. Onze zoon Ties is begonnen in de F’jes en speelt nu in B1. Zelf heb ik jarenlang bij hockeyclub Breda gespeeld. Inmiddels geen hockeyspeler meer maar wel padel (is een racketsport met ingrediënten uit o.a. tennis en squash) bij Hoenderdaal. En ik werk als National Accountmanager bij Vrumona (onderdeel van Heineken Nederland) in Bunnik.   

Hoe ben je bij Shinty betrokken geraakt?
Toen wij in Driebergen kwamen wonen, zijn onze kinderen vrij snel op Shinty begonnen. Volgens mijn zus en zwager was dat de meest gezellige club van de regio. Hun kinderen hebben hier ook gespeeld en mijn zwager is er penningmeester geweest.   

Wat doe je als vrijwilliger voor Shinty?
Helemaal in het begin ben ik begonnen als coach van meisjes C4. Ruim drie jaar geleden ben ik bij de barcommissie begonnen, dit doen wij met een team van in totaal vier personen (Patrick Vierveijzer, Edward Lind en Rachida Drabe). De afgelopen jaren hebben we o.a. de keuken en bar verbouwd en nieuwe assortimenten samengesteld. Uiteraard draai ik zelf ook bardiensten als barouder maar ook tijdens de A/B feesten.   

Wat vind je leuk aan het vrijwilligerswerk voor Shinty? 
Het leuke aan het doen van vrijwilligerswerk is dat je de club echt verder kunt brengen. Je ideeën die je hebt over bijvoorbeeld de barrouting, het assortiment kan je direct in de praktijk brengen. Het is teamwork, dus met de juiste ploeg mensen maak je veel energie los en krijg je daar dus zelf ook energie van. Het is inspirerend, gezellig en je leert in korte tijd heel veel mensen kennen.  Kortom: als vrijwilliger samen met je gezin genieten op familieclub Shinty!   

Aan welke vrijwilliger geef jij de stick door?
Ik geef de stick door aan Nellie Zomerman, drijvende kracht achter de Sponsorcommissie!
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]