header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vrijwilliger in het zonnetje: Koert van der Vleuten

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

27-3Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Koert van der Vleuten van de Evenementen Commissie.

Vrijwilliger in het zonnetje: Wim Schimmel

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

18-2 Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Wim Schimmel van de TC Jeugd.

Vrijwilliger in het zonnetje: Jaap van Mechelen

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

14-1Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Jaap van Mechelen van de Sponsorcommissie.

Kun je wat over jezelf vertellen?

Vrijwilliger in het zonnetje: Rob Cornelissen

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

12-12 Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elk maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Rob Cornelissen van de Commissie Sportiviteit & Respect.

Vrijwilliger in het zonnetje: Bart Molenaar

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

5-11Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elk maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Bart Molenaar van de Arbitragecommissie.

Vrijwilliger in het zonnetje: Frank van Hees

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

13-10 Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elk maand kun je in deze rubriek kennis maken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Frank van Hees van de Accommodatie commissie.

Zoeken

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]