header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoren

Sponsor in the spotlight: Voedingspraktijk U-Complete

Nieuws afbeelding 9-6-2019 Mijn naam is Usna van Andel en graag stel ik mezelf aan jullie voor als sponsor van Shinty. Vroeger heb ik zelf nog gehockeyd op Shinty en mijn dochter heeft het al jaren naar haar zin op de club. Lang heb ik niet na hoeven te denken om me te verbinden aan Shinty, omdat bewegen en gezondheid onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. 

Voedingspraktijk U-Complete geeft voedingsadvies op maat aan bedrijven en zijn medewerkers, maar ook particulieren weten de weg naar mijn praktijk steeds vaker te vinden.  Als orthomoleculaire voedingsadviseur geef ik adviezen waardoor het lijf weer gaat werken zoals het moet werken. Wanneer er klachten zijn kijken we samen waarom en vooral waardoor de klachten zich manifesteren. Vaak zijn stress en verkeerde voeding factoren die de gezondheid negatief beïnvloeden. Ik haal de angel eruit en samen kijken we naar een levensstijl die voor body en mind op de lange duur optimaal is. 

Veel mensen denken bij voeding gelijk aan afvallen en slechte gewoontes afleren. Maar er is zoveel meer wat je kan optimaliseren aan je lijf! Mensen komen bij mijn praktijk om hun voedingspatroon te optimaliseren en om zo het beste uit hun lijf te halen. Veel mensen hebben een voedingspatroon ontwikkeld met veel koolhydraten en ‘gemaksvoedsel’ wat niet het beste werkt voor je lichaam en men heeft praktische hulp nodig hoe ze snel en efficiënt daar verandering in kunnen brengen.  

Mensen benaderen mij onder meer voor de onderstaande klachten/wensen die ik met voedings-, leefstijl- en voedingsupplementenadvies heel goed kan corrigeren:
·     hoge bloeddruk
·     verhoogd cholesterol
·     diabetes type 2
·     insuline resistentie
·     vermoeidheidsklachten
·     suikerverslaving
·     spijsverteringsklachten
·     voedselallergieën en intoleranties
·     hormonaal gerelateerde klachten
·     gewichtsverlies  

Naast mijn persoonlijke cliënten verzorg ik workshops en lezingen over voeding en gezondheid voor bedrijven.

Spreek me aan in het dorp of op de club wanneer jij voeding en gezondheid wil integreren in jouw leven of bedrijf. Ik help je graag!! Voor de leden van Shinty heb ik een leuke actie: leden krijgen een eenmalige korting op het eerste voedingsadviesgesprek van 15%. 

Gezonde groet, 

Usna van Andel
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]