header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

Vrijwilliger in het zonnetje: Pleun Luijkx

Nieuws afbeelding 8-12-2019 Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Pleun Luijkx.

Kun je wat over jezelf vertellen? 
Inmiddels woon ik 10 jaar in Driebergen. Ik hockey mijn hele leven al in dit district en kende Shinty al als dat mooie clubje in het bos. Dat heeft zeker meegespeeld bij de keuze voor Driebergen!

Hoe ben je bij Shinty betrokken geraakt?
Ik ben eerst gaan trimhockeyen op maandagavond en ben van daaruit naar het toen nieuw opgerichte DVA gegaan. Heel wat jaren lekker gehockeyed in dat team en nu al weer het derde seizoen in DVC. Een team dat veel lol heeft op het veld maar ook zeker daarbuiten. Andere gezinsleden zijn ook lid geworden en inmiddels zijn we goed ingeburgerd op Shinty.

Wat doe je als vrijwilliger voor Shinty?
Ik vind het belangrijk om deel te nemen aan de vereniging waar we met ons gezin veel plezier beleven. Eerder heb ik al wat sponsoractiviteiten gedaan en het team van onze dochter meerdere keren gecoacht. Daarnaast ben ik in de zaalhockeycommissie gegaan, en na een jaartje kwam daar de TC senioren bij. In de TC is de zaal een van mijn aandachtsgebieden dus dat komt goed uit. Met de zaalhockeycommissie ben ik inmiddels gestopt maar in de TC houd ik me nog bezig met de veteranen, de zaal, arbitrage, het trainingsschema en af en toe wat communicatie.

Wat vind je leuk aan het vrijwilligerswerk?
Zoals hierboven al gezegd: als je onderdeel van een vereniging bent waar je gezin veel tijd doorbrengt en plezier heeft, is het leuk om ook mee te denken en hier en daar wat te kunnen bijdragen. Onze TC is een leuk clubje, recent aangevuld met twee dames uit D2 zodat we wat meer contact krijgen met de jongere teams.

Aan welke vrijwilliger geef jij de stick door?
Ik geef het stokje door aan Karlijn Derksen, die als wedstrijdsecretaris senioren zorgt dat het op zondag op rolletjes verloopt.


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]