header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Senioren starten vanaf 19 november ook weer met trainen in kleine groepjes!

Nieuws afbeelding 17-11-2020
Gelet op de aankondiging van het kabinet van vanavond, kunnen we vanaf donderdag 19 november 2020 weer starten met het trainen bij de senioren in kleine groepjes.

Voor de senioren leden (senioren, veteranen, trimmers) ligt de competitie helaas nog steeds stil, maar er mag dus wel weer getraind worden op 1,5 meter afstand en in teamverband met niet meer dan 4 personen. 

We hebben eerder al een protocol uitgewerkt dat binnen deze kaders past en het mogelijk maakt om in ieder geval regulier te trainen. Dit protocol tref je aan in de bijlage. Het is natuurlijk wel zo dat de 1,5 meter afstand en de kleine groepjes de mogelijkheden voor de oefeningen beperken. Er mogen meerdere groepjes op het veld staan, maar die groepjes mogen zich niet mengen gedurende de training. 

Er is een aangepast trainingsschema gemaakt dat trainen conform de richtlijnen mogelijk maakt voor de seniorenleden. Dit trainingsschema gaat in vanaf donderdag 19 november 2020; je treft dit trainingsschema aan in een apart bericht op deze site of via deze link.

Let op: de teams zijn zelf verantwoordelijk om te zorgen dat er maximaal 8 spelers (in 2 vaste groepjes van 4) per half veld tijdens de training aanwezig zijn (exclusief trainers). We roepen alle spelers op zich nadrukkelijk te houden aan het protocol en indien nodig teamgenoten daar op aan te spreken.

Vooralsnog wordt er door de senioren getraind tot en met zondag 6 december 2020. We bekijken nog wanneer de trainingen weer worden opgestart na de jaarwisseling. Dit zal mede afhankelijk zijn van de (mogelijke) opstart van de competitie door de KNHB – die hopelijk in januari of februari is.

We wensen de senioren die weer gaan trainen de komende weken veel plezier toe! 

Namens bestuur & Technische Commissie Senioren

Jeroen van der Neut


Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]