header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoren

(nieuwe) Sponsor in de spotlight: Navara

Nieuws afbeelding 26-8-2021
Hun logo prijkt straks op de mouw van alle nieuwe wedstrijdshirts, ze zijn de nieuwe sponsor van de Heren 1 en veld 1 heet vanaf nu ‘Navara veld 1’… Maar wat voor bedrijf is Navara eigenlijk? En waarom sponsoren ze Shinty? We onderwierpen eigenaar Arnold Kamminga aan een diepte-interview:

Wat doet NAVARA? Welke producten en diensten leveren jullie? 
Navara is een zogenaamde Business Technology provider. We helpen organisaties meer succes te behalen dankzij IT; in het bijzonder application development en artificial intelligence. Onze klanten zijn onder andere Triodos, ABN AMRO, Rabobank, Essent, Vattenfall, Action, Nestlé, Albert Heijn en verder. Kijk voor meer informatie op www.navara.nl.

Waarom hebben jullie ervoor gekozen om Shinty te sponsoren? 
Het hoofdkantoor van Navara staat in Driebergen. En 2021 is bij ons het jaar van de vitaliteit. En als je dan iets vitaals in het dorp wilt ondersteunen, dan is dat natuurlijk Shinty. Daarnaast verwachten we natuurlijk veel leads vanuit de heren veteranen!

Wat doen jullie zelf om fit te blijven?
Zoals gezegd staat bij ons dit jaar in het teken van vitaliteit. Volop aandacht voor beweging, goede voeding, ontspanning en muziek. We zien dat veel mensen ervoor kiezen een individuele sport op te pakken: wielrennen, hardlopen etc. Maar volgend jaar meedoen met ‘bedrijven competitie hockey' is wellicht een goed idee... Zelf ga ik me richten op de TD's ;-).

Wat wil je kwijt aan de leden van Shinty?  
Voor alle leden hoop ik dat dit jaar eindelijk zonder beperkingen gespeeld kan gaan worden, met publiek. En in lijn met de Pay-off van Navara: Gaan voor de winst. Ik kom het graag een aantal keer controleren.

En heb je nog een advies aan de Heren 1: het team dat jullie sponsoren?
Let's kick some ass! Gaan voor de winst. Maar vooral, vrij naar Marc Lammers: Winners have a plan, what's yours? Mannen: succes. Maak er als team een prachtig jaar van!


Van harte welkom, Navara, als nieuwe sponsor van Shinty. Wij zijn er trots op dat jullie je aan onze mooie club hebben verbonden.


De sponsorcommissieDeel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]