header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Lustrum

SUNRISE – SUNSET lustrum familietoernooi op 16 juni

Nieuws afbeelding 21-5-2012
We sluiten het Lustrumjaar af met een fantastisch familietoernooi voor ALLE leden van Shinty. Stel een team samen met je broertjes, zusjes, vader, moeder, vrienden en vriendinnen of een aantal teamgenoten en schrijf je snel in! Bij de indeling van de wedstrijden houden we rekening met de leeftijden van de kinderen.

Speciaal welkom voor de Dames en Heren senioren teams! Jullie kunnen gemixed of met teamgenoten inschrijven.

Natuurlijk zijn er wedstrijden maar er is meer…laat je vermoeide spieren masseren in de massagetent, test je smaakpapillen bij een wijnproeverij, geniet van exotische drankjes bij de cocktailbar en ga helemaal los bij de karaoke.

De kinderen worden verwend met suikerspinnen, Italiaans ijs, ballonnen act, schmink en een heuse Jungletrack. Wie wil dat nu missen?

Programma
We starten om 09.00 uur en om 18.00 uur sluiten we het toernooi af met een Italiaans buffet (inclusief chocoladefontein) voor de volwassenen en een Patatkar voor de kinderen. De bar in het clubhuis blijft open tot ongeveer 22.30 uur. Voor de kinderen is er 's avonds een mini bioscoop.

We vragen van elk team een fluitist en een vrijwilliger voor het opruimwerk. Regel per team je eigen shirt.

Inschrijfinformatie
Elk team bestaat uit min 6 en max 9 personen, hockey ervaring is niet vereist en familieleden hoeven geen Shintylid te zijn. De kosten bedragen 5 euro per kind en 12,50 euro per volwassene inclusief lunch en diner. De teamcaptain betaalt het totaalbedrag per team wanneer hij/zij het team 's ochtends aanmeldt bij de wedstrijdtafel.
Wacht niet langer en schrijf je in met het formulier dat als bijlage bij dit artikel zit! Stuur dit ingevulde formulier uiterlijk 7 juni naar [email protected]. Er is ruimte voor ongeveer 45 teams: schrijf je dus snel in want vol = vol!

Voor vragen kun je bellen met Folpmer Houwert, telefoon: 06 22775585.

Wij hebben er zin in! Tot 16 juni. De sunrise-sunset toernooi commissie:
Folpmer Houwert, Matthijs van Logten, Marcel Privé, Rob Cornelissen.
Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]