header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Scoop Shinty Nieuwsbrief

Medische Commissie boekt resultaten

Nieuws afbeelding 6-1-2015
Vorig jaar is de medische commissie gestart. Deze commissie maakt beleid voor blessurepreventie en zinvol handelen bij een medisch incident. De afgelopen maanden zijn een aantal mooie resultaten geboekt die we graag met je delen.

Plannen en praktijk
Naast een gedegen beleidsplan over hoe om te gaan met blessurepreventie op Shinty, heeft de commissie gezorgd voor een AED (Automatische Externe Defibrillator). Dit is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt voor reanimatie. De AED op Shinty hangt rechts naast de bar.
Daarnaast is er een Hockey EHBO-cursus gegeven, is de EHBO doos vernieuwd en was er een actie voor het laten make van bitjes tegen gereduceerd tarief.

Leden
De medische commissie bestaat uit Louisa Monterio, Ernst van Grondelle, David Sluijs, Laurens Hendrikx en Josje Thijssen (voorzitter).
Laurens is fysiotherapeut en bekend van het gratis inloopspreekuur op iedere dinsdagavond van 19.45-20.45 uur in het clubhuis. De andere vier leden zijn artsen met verschillende specialismen: kinderarts, huisarts, sportarts en arts verstandelijke gehandicapten.

Meer informatie over de medische commissie kun je vinden op de site

Heb je vragen, tips of opmerkingen neem dan contact op met een van de leden of mail naar [email protected].


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]