header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Scoop: jouw input, onze inspiratie

Scoop Shinty Nieuwsbrief
Nieuws afbeelding

13-5Eind mei verschijnt de eerstvolgende Scoop weer!
Een laatste oproep: 
Heb jij iets leuks, interessants of cools om te delen met alle (ouders van) leden, stuur het voor vrijdag 17 mei op en dan zorgen wij dat het in de Scoop komt! 

Heb je de nieuwe Shinty app al gedownload?

Scoop Shinty Nieuwsbrief
Nieuws afbeelding

17-1De Shinty app is superhandig voor spelers, coaches en managers.

Met:
- complete teammanager, met alle wedstrijden, scheidsrechters, bier/limonade-pot, aanwezigheid, route, foto’s, taken, berichten en verjaardagen. Ook als je in meer dan 1 team zit (met bijvoorbeeld het

Medische Commissie boekt resultaten

Scoop Shinty Nieuwsbrief
Nieuws afbeelding

6-1 Vorig jaar is de medische commissie gestart. Deze commissie maakt beleid voor blessurepreventie en zinvol handelen bij een medisch incident. De afgelopen maanden zijn een aantal mooie resultaten geboekt die we graag met je delen.

Ballen, hesjes op pionnen kwijt? Zelf betalen!

Scoop Shinty Nieuwsbrief
Nieuws afbeelding

5-10 Ook dit seizoen verdwijnen er op mysterieuze wijze hockeyballen. Of ze worden over het hek geslagen en niet opgehaald of, nog erger, teams laten hun hockeyballen na de training gewoon achter op het veld!

Wil je even in de schuur kijken?

Scoop Shinty Nieuwsbrief
Nieuws afbeelding

5-10Af en toe krijgen we van mensen Shinty materialen (ballen, pionnen etc) die ze in de schuur hebben gevonden! Daarom het vriendelijke verzoek aan alle leden: wil je binnenkort in je schuur kijken of je misschien ook nog iets van Shinty hebt liggen? Je mag het afgeven bij de bar.  Hartelijk dank!

Oefenwedstrijd spelen in de zomer? Vraag een veld aan!

Scoop Shinty Nieuwsbrief
Nieuws afbeelding

24-6Wil je in juli of augustus een oefenwedstrijd spelen op Shinty? Vraag deze dan svp tijdig aan. Zo voorkom je dat er meer teams tegelijk op het veld staan en misschien lukt het om het clubhuis ook open te hebben. 
Hoe vraag je een oefenwedstrijd aan?

De VIP bus op 1 juni naar het WK

Scoop Shinty Nieuwsbrief
Nieuws afbeelding

5-5 Inmiddels hebben we ruim 80 aanmeldingen voor de Shinty VIP bus op 1 juni as. Dit betekent dat de bus gaat rijden!! Alle Very Important Players die zich hebben aangemeld ontvangen binnenkort meer informatie.

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]