header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

G-Hockey Clinic groot succes!

G-Hockey
Nieuws afbeelding

27-6Afgelopen zaterdag hadden de G-Hockeyers weer hun jaarlijkse Clinic. Bijna alle G-Leden waren present. Uiteraard mocht iedereen ook weer een vriendje of vriendinnetje meenemen, om hen te laten zien hoe leuk het is. 

G-Hockeyers Kampioen!

G-Hockey
Nieuws afbeelding

4-6De G-Hockeyers van Shinty zijn kampioen geworden! Na een bloedstollende wedstrijd tegen Schaerweijde gingen de Shintianen er met een 3-2 winst en daardoor het kampioenschap vandoor!

G-Hockey Clinic zaterdag 25 juni

G-Hockey
Nieuws afbeelding

9-5Op zaterdag 25 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse G-Hockey Clinic! Of je nu wel of niet al kan hockeyen, lid bent of niet of gewoon graag een keertje mee wil doen om te kijken of je het leuk vindt; iedereen is welkom! En neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

G-Hockeyers Shinty Winterkampioen!

G-Hockey
Nieuws afbeelding

4-12 De G-Hockeyers van Shinty kunnen terugkijken op een mooie eerste seizoenshelft. Halverwege de competitie staan ze op een prachtige eerste plaats in hun poule en dus zijn ze Winterkampioen! 

26 juni: G-hockeyclinic. Doe gezellig mee!

G-Hockey
Nieuws afbeelding

6-6 Doe je mee??? 

Op 26 juni organiseren we een G-hockey clinic van 10:00-13:00uur. Zie hieronder hoe je je aan kunt melden, En neem gerust een vriend of vriendinnetje mee!
Tot 26 juni! 
De G-hockey commissie

Wintertijd = zaaltijd voor G-hockeyers

G-Hockey
Nieuws afbeelding

20-2 Afgelopen tijd zijn de velden gesloten geweest en is er zaalhockey gespeeld. Ook de G-hockeyers hebben weer in de zaal getraind, iedere zaterdagochtend van 10 tot 11 in hun eigen zaal. Tijdens de training hadden de spelers wel een sok om de stick gedaan, om de zaal niet te beschadigen.

G-hockey Clinic bij Schaerweijde

G-Hockey
Nieuws afbeelding

11-6  
Het G-hockey team van Shinty heeft afgelopen april meegedaan aan een clinic voor G-spelers bij Schaerweijde.
Het was een mooie dag en we werden warm ontvangen. Eerst met zijn allen op de foto, dat was op zich al een happening.

G-hockeyers zoeken nieuwe hoofdtrainer

G-Hockey
Nieuws afbeelding

1-6 Het G-hockeyteam traint elke zaterdagochtend van 10.00 - 11.00 uur en zoekt een (hoofd)trainer die samen met de hulptrainers deze trainingen wil verzorgen.  Herken jij je in het volgende profiel:

G-hockey zoekt nieuw commissielid

G-Hockey
Nieuws afbeelding

29-10 Wie wil het G-hockey binnen Shinty samen verder uitbouwen? 
De G-hockey commissie van Shinty zoekt een nieuw commissielid. De huidige voorzitter gaat tot zijn eigen spijt met zijn activiteiten voor het G-hockey per november stoppen.

G-sportdag Utrechtse Heuvelrug 2017

G-Hockey
Nieuws afbeelding

2-9 G hockey Clinic
Zondag 27 augustus, was niet alleen de dag van de EK- hockeyfinale heren in Amstelveen, maar ook de G-sportdag (editie 2) van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Op deze dag kunnen kinderen en volwassenen met een beperking kennis maken met diverse sporten. Maar bovenal

Wie komt ons G-Hockeyteam versterken?

G-Hockey
Nieuws afbeelding

8-6Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes voor het Shinty G-hockeyteam. Heb je een beperking of is er een andere reden waarom je niet met het reguliere hockey kunt meedoen? Ben je 8 jaar of ouder? Kom dan bij ons hockeyen! 

Hoort en zegt het voort: G-hockey op Shinty!

G-Hockey
Nieuws afbeelding

23-8 Shinty verwelkomt kinderen en jongeren met een beperking met G-hockey.
G-hockey is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking of een sociaal-emotionele beperking. Ook mensen met een andere beperking zoals autisme, slechtziendheid, doofheid, spraakstoornis en ADHD zijn van

G-hockey de zaal in!

G-Hockey
Nieuws afbeelding

16-1Op 13 januari ging ons G-Hockey team voor het eerst in de zaal trainen. We mogen een paar keer in de gymzaal van De Bosschool op het terrein van Bartiméus. Wel even wennen en het waterbed in de hoek van de gymzaal leidt een beetje af, maar echt super leuk. Hockeysticks met een sok eromheen

Zoeken

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]