header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Even voorstellen: Vertrouwenspersonen Shinty

Medisch
Nieuws afbeelding

14-10

Ook bij Shinty komen – bedoeld of onbedoeld – wel eens zaken voor die niet door de beugel kunnen of misschien aanleiding geven om daarover met een onafhankelijk persoon binnen de club te willen praten. Denk aan zaken als pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele

Kom jij ook naar de Medische informatie avond op 8 april?

Medisch
Nieuws afbeelding

5-4Shinty organiseert weer een medische informatie avond. Wij nodigen alle trainers, coaches, teammanagers, spelers en ouders van harte uit op maandagavond 8 april om 20.30 uur in het clubhuis. Tijdens deze avond komen onderwerpen aan bod als het voorkomen van blessures, het herkennen en

Geslaagd voor EHBO

Medisch
Nieuws afbeelding

14-5 Veiligheid op onze club vinden we erg belangrijk. Bij een sport als hockey zit een ongeluk in een klein hoekje. Dus mocht er iets gebeuren dan is het prettig dat de mensen die op of naast het veld staan adequate hulp kunnen verlenen. Daarom hebben trainers, coaches en teambegeleiders de EHBO van

Medische Informatie Avond gaat niet door

Medisch
Nieuws afbeelding

22-4 De interactieve medische informatieavond van dinsdag 24 april gaat helaas niet door. Er zijn te weinig aanmeldingen om de avond door te laten gaan. We zullen in september, aan het begin van het nieuwe hockey seizoen, opnieuw een medische informatie avond plannen.
12 mei EHBO cursus

EHBO training bij Shinty op 12 mei

Medisch
Nieuws afbeelding

16-4 Shinty organiseert in samenwerking met het Rode Kruis een EHBO cursus. Deze is zowel online (4 uur) als klassikaal (4 uur).

Bitje happen op 6 september a.s.

Medisch
Nieuws afbeelding

30-8Ben jij al helemaal klaar voor het nieuwe hockeyseizoen?

Op 6 september a.s. kun je bij De Ortho in Driebergen tussen 13.00 - 19.00 uur komen happen voor een bitje op maat. Zo ben je verzekerd van de juiste gebitsbescherming tijdens je hockeywedstrijden en trainingen. 

20 maart Medische informatieavond

Medisch
Nieuws afbeelding

14-3 De Medisch Commissie organiseert op maandag 20 maart a.s. van 20.30 tot 22.30 uur een interactieve informatieavond. Deze avond is voor iedereen, en vooral voor trainers, coaches, teambegeleiders, scheidsrechters en anderen die veel in contact komen met spelers. 

Medische avond van 21 november wordt verplaatst

Medisch
Nieuws afbeelding

16-11De medische avond die op maandagavond 21 november zou plaatsvinden, wordt verplaatst naar een avond in maart 2017. Wat de exacte datum wordt, laten we je nog weten via de site en app.

Wat te doen bij hoofdletsel?

Medisch
Nieuws afbeelding

15-9

(Ernstige) hoofdblessures en hersenschuddingen komen helaas ook voor bij hockey. Wanneer je aanwezig bent, wanneer iemand dergelijk letsel oploopt, is het fijn om te weten wat je moet doen.

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]